Kefir 1% Harmonica 500 ml

Kefir 1% Harmonica 500 ml

Cod Produs: 538 Categorie: Brand:

Descriere

Bio Kefir 1% Harmonica 500 ml

Caracteristici:

-Kefirul este ceva de genul primului var al lui Ayran , dar si mai util.
-Kefirul traditional se face din lapte, in care sunt plasate grauntele de chefir si asteptate sa fermenteze, producand o bautura usor acida, bogata in bacterii probiotice si drojdii.
-Pentru functionarea corecta a stomacului, este important sa se consume mai multe alimente fermentate bogate intr-o varietate de microorganisme probiotice.
-Si la fel ca intr-un eco-sistem, cu cat mai variate sunt probioticele, cu atat mai durabila si stabila devine microflora din intestine.
-Continut:
-Bio lapte certificat 1% fara adaos de apa si sare, cu zer probiotic de chefir.
-Fermentatie lenta, minim 8 ore:
-Lactobacilus kefir.
-Lactococcus lactis subsp. lactis.
-Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis.
-Lactococcus lactis subsp. cremoris.
-Lactobacillus bulgaricus.
-Streptococcus thermophilus.
-Fermentarea iaurtului si a laptelui batut dureaza intre 2 si 6 ore, in timp ce Kefirul asteapta o noapte, adica fermenteaza in mai mult de 8-9 ore.
-Acest lucru se datoreaza faptului ca microorganismele din el cresc la temperaturi mai scazute si necesita mai mult timp.
-Fermentarea mai lunga inseamna absorbtia mai usoara a zaharurilor din lapte in organism.
-Fermentatia scindeaza partial lactoza, astfel incat kefirul contine mai putina lactoza din lapte si este potrivit pentru persoanele cu sensibilitate la lactoza.
-Valori nutritionale pentru 100 g.
-Valoare energetica: 163 kj/39 kcal.
-Grasimi:1,0 g.
-Din care:saturati 2,3 g.
-Carbohidrati:4,2 g.
-Proteine:3,2 g.
-Sare:0,07 g.
-Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
-Tara de origine: Bulgaria.

 

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg
Certificari

Gramaj

500 ml

Baxaj

12

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.