Descriere
Bio Branza de Capra Harmonica 300 g
Caracteristici:
-Cine stia ca ceva atat de simplu poate fi la fel de bun la gust!
-Pentru multi, branza de capra este o experienta gastronomica pentru simturi, pentru altii – o aroma traditionala si o amintire a satului bunicii.
-De asemenea, am vazut oameni care stramba din nas cand aud de branza de capra.
-Am reusit sa facem branza cu gust si aroma atat de moi si echilibrate incat sa poata face fata si celor mai critici.
-Atat branza de vaca cat si branza de capra de la Harmonica au maturitate timp de cel putin 60 de zile.
-Este fabricata din lapte de capra ecologic , drojdie, zer si sare.
-Este o branza bine echilibrata, cu un gust fin si delicat, usor sarata.
-Deoarece laptele de capra se gaseste doar intr-o perioada limitata a anului, din aprilie pana in octombrie, acesta contine prospetimea si bogatia elementelor nutritive.
-Caprele au obiceiuri alimentare specifice.
-Ele prefera intotdeauna cele mai proaspete si tinere frunze, ramuri, fructe si flori.
-Aceasta confera o compozitie nutritionala diferita laptelui de capra, iar produsele din acesta dau posibilitatea unei varietati valoroase in nutritia noastra.
-Caracteristici pentru produsele din lapte de capra:
-Mai usor si mai rapid de digerat.
-Mai rar cauzeaza reactii alergice.
-Pediatrii recomanda de multe ori produse din lapte de capra, in special pentru copiii care au probleme digestive si intoleranta la laptele de vaca.
-In aceste cazuri, copiii au colici, dureri de stomac, umflaturi, diaree, eruptii cutanate. -Multe dintre aceste simptome dispar cand consumam lapte de capra.
-Este, de asemenea, recomandat copiilor cu reflux gastroesofagian.
-Bacteriile din laptele continut in branza de capra inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene.
-Branza de capra este fabricata din lapte de capra, zer traditional pentru branza cu Lactobacillus bulgaricus si Streptococcus thermophilus, drojdie si un pic de sare.
-Aroma:bogata in ierburi,tipic laptelui de capra.
-Culoare:alba.
-Gust:echilibrat.
-Aspect:tipic al branzei.
-A se pastra la frigider la o temperatura intre 2 si 6 grade.
-Valori nutritionale pentru 100 g.
-Valoare energetica: 1240 kj/299 kcal.
-Grasimi:25 g.
-Din care saturate:19,8 g.
-Carbohidrati:1,7 g.
-Proteine:16,8 g.
-Sare:3,24 g.
-Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
-Tara de origine: Bulgaria.
Recenzii
Nu există încă recenzii.